Η ΔΡΑΣΗ ΚΩΠΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ

Tα γυμναστήρια GYM WAY σε συνεργασία με τη Φλόγα,διοργανώνουν τον πρώτο Φιλανθρωπικό Μαραθώνιο Κωπηλατικού Εργομέτρου το Σάββατο 08 Δεκεμβρίου στον Άγιο Νικόλαο Βόλου!
Για πρώτη φορά και για 12 ώρες non stop θα κωπηλατήσουμε με τα νέα εργόμετρα της Concept II στηρίζοντας το έργο της Φλόγας!
Η εκδήλωση μας απευθύνεται στο ευρύ κοινό όλων των ηλικιών καθώς θα υπάρχει επίβλεψη από προπονητές κωπηλασίας με παγκόσμιες διακρίσεις και εξειδικευμένους γυμναστές!

Προσπάθεια-Μουσική-Χαμόγελα με τη ξέφρενη Ομάδα του GYM WAY!

Σας περιμένει μικρό Bazzar με είδη δώρων της Φλόγας!! Αγάπη δίχως όρια!!Στηρίζουμε τη Φλόγα!

Ημερομηνία: 8 Δεκεμβρίου 2018
Διάρκεια: 10.00 εως 22.00
Τοποθεσία: Εκκλησία Αγίου Νικολάου - Βόλος (Χάρτης)
Συμμετοχή: 3€ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΛΟΓΑ

Δηλώστε συμμετοχή κατοχυρώνοντας τη θέση και την ώρα που εσείς επιθυμείτε να κωπηλατήσετε από Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00-20:00 στο Γυμναστήριο GYM WAY Μακρυνίτσης 50!
ή
Ηλεκτρονικά πατώντας παρακάτω
Δήλωσε συμμετοχή

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Η ΦΛΟΓΑ

Η φλόγα είναι σύλλογος γονέων και αγωνίζεται για την ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών, που έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο. Το 1982 ελάχιστοι γονείς, που βρέθηκαν ξαφνικά αντιμέτωποι με τον καρκίνο στο παιδί τους, άναψαν την φλόγα που σήμερα αγκαλιάζει 3000 περίπου οικογένειες σε όλη την Ελλάδα. Οι γονείς της φλόγας προσπαθούν με την συνεχή παρουσία δίπλα στα παιδιά τους, να στηρίξουν τον αγώνα, που είναι υποχρεωμένα να δώσουν, για να διεκδικήσουν αυτό που θα έπρεπε να είναι δεδομένο, το δικαίωμα στο μέλλον και τη ζωή, το δικαίωμα για ποιότητα ζωής στη διάρκεια του αγώνα τους.
Πραγματικά πολύτιμοι αρωγοί στο αγώνα τους βρισκόμαστε όλοι εμείς, που με την βοήθεια που προσφέρουμε, παρέχουμε τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε τις συνθήκες νοσηλείας και διαβίωσης των παιδιών, μέσα και έξω από τα Νοσοκομεία.
Ας γίνουμε όλοι αρωγοί στο έργο της Φλόγας στο μέλλον.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Ηλεκτρονική Εγγραφή

Οι εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί. Σας ευχαριστούμε

Στο Γυμναστήριο Gym-Way

Μακρυνίτσης 50, Βόλος
  Δευτέρα εως Παρασκευή
  18.00 - 20.00
info@rowforfloga.gr www.gym-way.gr